Jucarii care imbogatesc cultura generala

Cutura generala este un element foarte important din educatia celor mici. Daca sunt expusi la mai multe domenii, copii isi pot da seama din timp ce subiecte le plac sa studieze si materiile spre care ar putea avea o anumita afinitate in scoala. Pe de alta parte, niciodata nu le va strica sa stie cate putin din fiecare domeniu.

 

Sitemul solar motorizat

Astronomia este un domeniu important pentru cultura generala a copiilor si nu exista un mod mai bun  de a le face cunostinta celor mici cu acest domeniu decat prin a le arata sistemul solar. Modelul motorizat de la Educational Insights ii ajuta pe copii sa-si faca o imagine corecta asupra localizarii, rotatiilor si orbitelor planetelor noastre vecine. Dea semenea, imaginea sistemului solar se proiecteaza pe tavan cand camera e intunecata.

Puzzle geografic

Lumea pare sa devina din ce in ce mai mica pe zi ce trece, iar geografia din ce in ce mai importanta. Nu exista un mod mai bun de a invata copiii despre localizarea fiecarei tari si vecinii ei decat lasandu-i sa isi construiasca propria harta a lumii. Acest puzzle geografic contine 68 de piese, fiecare corespunzand unei tari. Punand piesele cap la cap, cei mici se vor distra si vor invata geografie in acelasi timp. Exista si o varianta mai usoara de puzzle, cu doar 58 de piese, pe care copilul o poate folosi pentru a alcatui harta Europei.

Set paleontologie – T-Rex

Acest joc educativ ii permite copilului tau sa se puna in pielea unui arheolog si sa descopere de unul singur un dinozaur T-Rex. Totusi, descoperirea fosilelor este doar primul pas. Oasele trebuie apoi montate pentru a alcatui un schelet complet de dinozaur. Acest joc poate fi o activitate distractiva pentru intreaga familie, iar cel mic va invata lucruri importante despre istorie si arheologie.

Sassi Cunoaste si exploreaza – Corpul uman

Fie ca micutul tau va ajunge un mare doctor sau nu, este important sa stie cum fucntioneaza propriul sau corp. Setul “Corpul uman” de la Sassi contine o carte si un puzzle cu 200 de piese care il vor ajuta pe copil sa descopere organele interne si functiile pe care acestea le indeplinesc. Setul este ideal pentru a invata notiuni primare de anatomie intr- o maniera amuzanta si interactiva.

Laboratorul de chimie Science4You

Daca cel mic este mai degraba atras de experimentele chimice, atunci Laboratorul de chimie de la Science4You este jocul ideal pentru el. Setul contine materialele necesare pentru efectuarea a 25 de experimente simple pe care le poti efectua impreuna cu copilul. Cel mic va invata sa compare diferite amestecuri de substante, sa faca un filtru si multe alte lucruri interesante.